Calendar evenimente

Pentru mai multe informatii legate de evenimentele BMR Performance urmariti paginile dedicate:

TrackDays & TestDays

Trackdays sunt evenimente organizate de BMR Performance in care este permis accesul cu motocicleta de strada sau de competitie pe circuitul de viteza mentionat. Sunt o oportunitate unica atat pentru sportivii angrenati in campionate care doresc sa se antreneze cat si pentru cei care vor sa experminteze pentru prima oara rularea pe un circuit de viteza.

Programul este impartit pe mai multe clase astfel incat sa fie pe pista in acelasi timp piloti cu un  nivel asemanator de experienta.

TestDays sunt evenimente adresate companiilor sau grupurilor care vor sa testeze modele noi sau speciale de motociclete. Programul este customizat astfel incat ziua de teste sa fie folosita eficient in functie de specificul rularii pe pista a modelelor testate. Se pot testa toate tipurile de motociclete omologate sau prototip.

In cadrul evenimentelor BMR Performance se fac si simulari de start si curse de drag-race.

La fiecare eveniment este prezenta echipa de marshali, salvare, cronometrare, service rapid roti, instructaj sportiv si furnizori anvelope.

trackdays1

“Street riders on track”

BMR Performance continua actiunea de constientizare a riscurilor mersului agresiv pe strada si de aceea, in 2021 ofera o alternativa sigura, ieftina si SUPERFUN de a testa limitele motocicletei si ale riderului. Asadar, in cadrul tuturor evenimentelor BMR Performance, motociclistii de toate categoriile si cu toate tipurile de motociclete (naked, touring, chopper, sport, etc) vor putea intra pe circuit in conditii de siguranta, astfel:

  • Grupa separata “Street Riders on Track” cu minim 5 intrari pe zi (de 20 minute fiecare)
  • Breafing/Training inainte de intrarea pe circuit (niciun participant nu va intra pe circuit fara informatiile minim necesare despre mersul pe pista in siguranta)
  • Orice motocicleta este permisa (cu exceptia celor care nu se afla intr-o stare de functionare buna, pentru a evita punerea in pericol a celorlalti participanti. Se va verifica starea franelor, anvelopelor si nu in ultimul rand daca exista pierderi de lichide periculoase: ulei, antigel, combustibil, etc)
  • Prima intrare a zilei este gratuita (test) si este conditionata de participarea la breefingul de la 08:30 – 09:00, iar apoi se poate achizitiona pachetul pentru toata ziua sau per/intrare (400 lei/zi cu plata la circuit, 350 lei/zi cu plata in avans sau 100 lei/intrare)
  • Siguranta participantilor este primordiala pentru noi si astfel pe tot parcursul evenimentului garantam prezenta ambulantei cu medic, echipei de marshali, echipei de cronometrare, masinii de tractare/ridicare moto de pe circuit si a instructorilor BMR Performance.
  • Ultima intrare a zilei este “SUPERFUN Entrance” si este dedicata concursurilor in urma carora castigatorii se vor putea bucura de premii ca pachete schimb ulei, intrari/zile gratuite pe circuit, SchoolDays si nu in ultimul rand “Racing Experience” pe motociclete pregatite de pista.

Nu uitati, strada nu este circuit! Va invitam sa consultati calendarul BMR Performance si sa va rezervati locul printr-un email la adresa office@teambmr.ro

 

moto

SchoolDays

Prezenta BMR Performance in domeniului instructajului de motocilism sportiv s-a facut simtita inca de la primele evenimente organizate. Echipa de instructori in frunte cu  Dan Mainescu, fost vicecampion al Romaniei la doua clase (Supersport 300 si Supersport 600) si sportiv de performanta, asigura o experienta unica, sigura si de cea mai inalta calitate participantilor.

schooldays

Rent-a-racebike

BMR Performance ofera spre inchiriere motociclete pregatite pentru pista sau competitie. Experienta acumultata alaturi de Team BMR in cursele din campionatele in care participa, este folosita in pregatirea motocicletelor oferite spre inchiriere. Motocicletele se pot inchiria pentru o sesiune, o zi, o cursa sau un intreg sezon. 

teambmr-bikes

Pachete de inchiriere

Racebike only

moto

Ready to ride

Moto+consumabile

Full support

Moto+consumabile+coach

Interviu - Dan Măinescu
Head Coach TeamBMR

Play Video

Philosophy

Motorsportul este lumea în care BMR Performance a luat naștere. Combinand doua mari pasiuni ale omenirii, cea pentru sport și cea pentru tehnologie, prin Motorsport, BMR Performance are menirea de a populariza acest fenomen și a-l face cat mai accesibil cu putință pasionatilor.

Vision

După mulți ani de activitate echipa BMR Performance a observa clar beneficiile pe care implicarea în Motorsport le aduce. Atat pentru practicanți cat și pentru tehnicieni, antrenori, sponsori și parteneri, implicarea în Motorsport este aproape mereu asociată cu sentimente puternice de satisfacție, reușita, dezvoltare și creștere. BMR Performance este poarta prin care se poate accesa aceasta resursa.

Policy

Performanta sportiva asociată cu imaginea unei echipe eficiente este cheia succesului în Motorsport. BMR Performance este mediul ideal în care aceste doua calitati ating cote maxime, cariere sportive și parteneriate de succes. Unicul scop al existenti BMR Performance este oferirea unui serviciu de calitate superioară în ambele domenii.